KerstactieFeatured image
 • Chart track

  William komt een plaatje vragen voor zijn klas

  2015-12-23

  Ook William van het Technisch Instituut Sint-Maarten kwam een plaatje aanvragen. Vol lof over een bijzondere klas, 6OPR, vroeg hij voor hen Damien Rice aan..

 • Chart track

  Raf vraagt Jan Smit aan

  2015-12-23

  Raf kondigt ook graag zelf zijn plaat aan. Hij vraagt Jan Smit aan met Als de nacht verdwijnt. Laat de trompetten maar schallen, vult Jan aan van achter de knoppen..

 • Chart track

  Nog twee nieuwe radiopresentatrices

  2015-12-23

  Speciaal voor de verjaardag van een vriendinnetje vragen deze dames Home van Dotan aan. Hun euro steken we in de spaarpot voor Mensen Helpen Mensen. Ze kondigen de plaat ook gewoon zelf aan..

 • Chart track

  Mia De Brouwer schenkt 20 euro voor Coldplay

  2015-12-23

  Mia De Brouwer, N-VA schepen in Aalst, had 20 euro over voor de Christmas Lights van Coldplay. Met plezier deed Ben die lichtjes voor haar branden..

 • Chart track

  Kleine Jana hoort graag K3

  2015-12-23

  Kleine Jana hoort heel erg graag 10000 luchtballonnen van K3 en kondigt deze plaat verrassend professioneel aan op de radio..

 • Chart track

  Het plaatje van Emma voor haar ouders

  2015-12-23

  Emma heeft ook een favoriete plaat, zij kwam bij Vincent aan de microfoon om een plaatje op te dragen aan haar ouders. Ze neemt meteen ook het werk van Vincent over en kondigt haar plaat zelf aan..

 • Chart track

  Het SMI kwam ons helpen verkopen

  2015-12-23

  Het Aalsterse Sint-Maarteninstituut kwam ons helpen om onze verzoekplaatjes aan de man te brengen. Wij vroegen aan Ann van het SMI waarom ze elk jaar opnieuw onze actie komen steunen..

 • Chart track

  Freya brengt experimentele muziek op de radio

  2015-12-23

  De keuze van Freya hoort niet in de klassieke hitlijsten. Het blijkt ook een oud retroplaatje te zijn, en het is zeker iets speciaal. Maar Ralph kan het wel smaken..

 • Chart track

  Proximus shop Aalst doet ook een verzoekje

  2015-12-22

  Elk jaar kunnen wij rekenen op de mensen van Proximus, en meer bepaald de mensen van Proximus Aalst. Zij leggen in een sponsoring de audioverbinding tussen onze kerststudio en de zendantenne. Ze kwamen ook eens langs om een plaatje te vragen. Dikke merci, Proximus Aalst..

 • Chart track

  Evelyn doet nog eens de uitleg

  2015-12-22

  Evelyn legt op de radio nog even uit wat precies de bedoeling is van onze kerstactie, en hoe ook jij Mensen Helpen Mensen kan steunen via ons en via muziek..

 • Chart track

  Een verzoekje voor een kleine baby

  2015-12-22

  Een verzoekje voor Ellie. Ellie is twee weken oud. Jan Klaassen was trompetter, alstublief, want dan weent ze niet..

 • Chart track

  Een romantisch verzoekje van Boris

  2015-12-22

  Mensen die hun platen zelf aankondigen, we koesteren ze. Zo ontdekken wij radiotalent en het levert ook meestal mooie momenten op. Zo had Boris vandaag een romantisch verzoekje voor zijn Jana..

 • Chart track

  Een bijzondere boodschap van de voorzitter

  2015-12-22

  De voorzitter van Radio Katanga deed zelf een verzoekje voor de hele radioploeg. Een woord van dank en appreciatie, absoluut meer dan verdiend..

 • Chart track

  Kato kondigt zelf haar plaatje aan

  2015-12-20

  Af en toe komt er jong talent aan onze studiomicrofoon staan. Zo kondigde Kato zelf haar plaatje aan op de radio..

 • Chart track

  K Dance Zone kwam een handje helpen

  2015-12-20

  Wij nodigen elk jaar verenigingen uit de regio uit om ons te helpen bij de plaatjesverkoop. Dit jaar kwam onder andere K Dance Zone uit Erembodegem langs. Tijdens hun interview liep het eerst even technisch mis, kan gebeuren, maar dat werd snel opgelost..

 • Chart track

  Opbrengst optreden Red and the Boyz

  2015-12-19

  Red and the Boyz traden op voor ons radiocafe. Zij beloofden voor hun set dat al het geld dat in hun gitaarkoffer terecht zou komen voor ons is. En ze hielden woord. Luister hier opnieuw naar de bekendmaking van het opgehaalde bedrag voor Mensen Helpen Mensen door Red and the Boyz..

 • Chart track

  Opbrengst eerste pannenkoekendag

  2015-12-19

  Op zaterdag worden er pannenboeken gebakken in ons radiocafe. De opbrengst van de eerste zaterdag werd bekend gemaakt aan het einde van de dag in de laatste uitzending. Herbeluister hier hoeveel deze eerste pannenkoekendag in de spaarpot steekt voor Mensen Helpen Mensen..

 • Chart track

  Openingsinterventie editie 2015 2016

  2015-12-18

  Op vrijdag 18 december startte om zes uur in de avond de zesde editie van de Radio Katanga Kerstactie. Hier kan je de eerste interventie en de eerste twee verzoekplaten vanuit de kerststudio van deze editie herbeluisteren..